Filtrare dupa
Pret
lei lei
Tip Produs
Producator
mai multi... mai putini...
Garantie
Management ups
Ecran lcd
Capacitate putere ups
Montare in rack
Tip ups
Filtrare
Toate produsele din topul vanzarilor
UPS-uri
UPS-uri profesionale, dedicate, te scapa de griji

UPS-uri

UPS-urile (Uninterruptible Power Supply) sunt dispozitive electronice care furnizează energie electrică neîntreruptă către echipamentele conectate în cazul în care sursa de alimentare principală este întreruptă sau suferă fluctuații semnificative. Acestea sunt foarte utile în situațiile în care pierderea de energie electrică poate duce la pierderea datelor, a informațiilor sau la deteriorarea echipamentelor.

UPS-urile sunt disponibile într-o gamă largă de capacități și modele, adaptate nevoilor diferitelor aplicații și industrii. Acestea pot fi utilizate într-o varietate de echipamente, precum servere, sisteme de stocare a datelor, echipamente medicale, dispozitive de telecomunicații și multe altele. De asemenea, UPS-urile pot fi utilizate în mai multe medii, inclusiv în medii de afaceri, industriale și rezidențiale.

Majoritatea UPS-urilor sunt proiectate să ofere protecție suplimentară pentru dispozitivele electronice, împiedicând pierderea de date sau daunele hardware în cazul întreruperilor de alimentare. De asemenea, acestea pot ajuta la economisirea energiei, prin menținerea echipamentelor în funcțiune timp de câteva minute sau ore, în cazul unei întreruperi de alimentare, pentru a permite salvarea datelor și pentru a preveni pierderea de informații importante.

În general, UPS-urile sunt componente importante pentru asigurarea funcționării corecte și sigure a echipamentelor electronice. Oferind protecție împotriva pierderii de date și a deteriorării echipamentelor în cazul întreruperilor de alimentare și menținând echipamentele în funcțiune timp de câteva minute sau ore, aceste produse pot ajuta la prelungirea duratei de viață a echipamentelor și la economisirea energiei, contribuind la reducerea costurilor și la protejarea mediului.

Urmariti-ne pe Facebook