Filtrare dupa
Pret
lei lei
Tip Produs
Producator
mai multi... mai putini...
Garantie
Filtrare
Toate produsele din topul vanzarilor
Prelungitoare

Prelungitoare

Prelungitoarele de priză sunt dispozitive electronice utilizate pentru a crește numărul de prize disponibile într-un spațiu sau pentru a extinde lungimea cablului de alimentare al unui echipament. Acestea sunt utile în situațiile în care există o nevoie de a conecta mai multe echipamente într-un singur punct sau când cablul de alimentare al unui echipament nu este suficient de lung.

Prelungitoarele de priză sunt disponibile într-o gamă largă de modele și capacități, adaptate nevoilor diferitelor aplicații și industrii. Acestea pot fi utilizate într-o varietate de echipamente, precum calculatoare, televizoare, lampi, echipamente de birou și multe altele. De asemenea, prelungitoarele de priză pot fi utilizate în mai multe medii, inclusiv în medii de afaceri, industriale și rezidențiale.

Majoritatea prelungitoarelor de priză sunt proiectate să ofere o protecție suplimentară pentru dispozitivele electronice, prin împiedicarea fluctuațiilor de tensiune sau a supraîncărcării. De asemenea, acestea pot ajuta la economisirea energiei, prin împiedicarea consumului inutil de energie în cazul în care echipamentele nu sunt utilizate.

În general, prelungitoarele de priză sunt componente importante pentru asigurarea conectivității și a funcționării corecte și sigure a echipamentelor electronice. Oferind posibilitatea de a conecta mai multe dispozitive într-un singur punct și oferind protecție împotriva fluctuațiilor de tensiune și a supraîncărcării, aceste produse pot ajuta la prelungirea duratei de viață a echipamentelor și la economisirea energiei, contribuind la reducerea costurilor și la protejarea mediului.