Filtrare dupa
Pret
lei lei
Tip Produs
Producator
mai multi... mai putini...
Culoare
Garantie
Wireless
Interfata
Gaming
Microfon
Design căști
Conectivitate
Iluminare
Tip microfon
Tip suport
Filtrare
Toate produsele din topul vanzarilor
Casti audio
Casti audio

Casti audio

Castile audio sunt dispozitive utilizate pentru a asculta sunetul in mod privat. Ele sunt alcatuite dintr-un set de difuzoare mici, numite drivere, care sunt amplasate in interiorul pernelor pentru urechi, si un sistem de cabluri si conectivitate pentru a le conecta la o sursa audio, precum un smartphone, o tableta sau un computer.

Aceste casti pot fi de mai multe tipuri, cum ar fi cele supra-aurale, care acopera intreaga ureche, cele intra-aurale, care se plaseaza direct in canalul auditiv, sau cele on-ear, care se plaseaza pe urechi. De asemenea, castile pot fi cu fir sau fara fir, acestea din urma utilizand tehnologia Bluetooth pentru a se conecta la dispozitivul sursa.

Calitatea sunetului oferita de castile audio poate varia in functie de factori precum dimensiunea difuzoarelor, sensibilitatea acestora, frecventa de raspuns si impedanta. Castile mai scumpe si de calitate superioara pot oferi un sunet mai clar, mai precis si mai bogat in detalii.

In concluzie, castile audio sunt un dispozitiv portabil si practic pentru a asculta muzica, podcast-uri, audiobook-uri sau orice alt tip de continut audio in mod privat si personalizat.

Urmariti-ne pe Facebook